
In Grandhan vindt u dit adres, waar de inspiratie evenzeer uit Bretagne komt als uit de Elzas, met Manon en David, een zeer sympathiek stel, die zorgen voor het onthaal en de keuken. Hij is in de streek geboren en leeft sinds hij klein was in de restaurantwereld. Nu is hij naar zijn geboortestreek teruggekeerd, nadat hij zijn opleiding in het buitenland heeft vervolledigd. Met zijn passie voor wijn is hij steeds op zoek naar wijnen die hem raken en die hij met u kan delen.
Zij, de Chef uit de Elzas, is bezeten door het koken en volgde opleidingen in prestigieuze etablissementen. Zij biedt een smaakvolle, hedendaagse keuken aan, met de producten als basis. Het geheel wordt geserveerd in een gedempte, ontspannen sfeer. Hun geheim: een snufje knowhow in combinatie met een vleugje goed humeur!

Zij, de Chef uit de Elzas, is bezeten door het koken en volgde opleidingen in prestigieuze etablissementen. Zij biedt een smaakvolle, hedendaagse keuken aan, met de producten als basis. Het geheel wordt geserveerd in een gedempte, ontspannen sfeer. Hun geheim: een snufje knowhow in combinatie met een vleugje goed humeur!



Meer foto's


















Michelin

14/20
Restaurant
Jeune Chef de l'année 2021 au Guide Michelin
www.latabledemanon.com
contact@latabledemanon.be
Tel : 086 / 21 10 26
Rue de Givet 79
6940 Grandhan

Gesloten op maandag, dinsdag en zondagavond
Reservering gewenst
Parking
Terras
Eten in de tuin is mogelijk
WIFI
Visa, MasterCard, Maestro, Bancontact, American Express
Meer foto's















