Naast andere uitdagingen en overwinningen, staat "Les Gribaumonts", nu en in de toekomst, voor een mooi avontuur in het vinden van vertrouwen.
Allereerst het vertrouwen dat gelukkige en trouwe klanten schenken. Klanten die Lisa en Nicolas hebben gevolgd toen ze, in februari 2011, beslisten de bekende "Hauts-Pays" (Angre) te verlaten om hun talenten en vaardigheden in het centrum van Bergen tot hun recht te laten komen.
En dan met name het vertrouwen in Lisa, de Chef, die benoemd werd tot "Grande de demain" (Groot talent in wording) en die op geniale wijze talloze smaken verkent en aanbiedt. Zij staat aan de top van de kunst van het tafelen en werkt volgens de twee basisprincipes van deze kunst: de verscheidenheid van marktproducten en hun absolute versheid.
Tot slot het vertrouwen in Nicolas, de keldermeester met zijn zelfzekere kennis en smaak. Hij kan u beter dan wie ook begeleiden in uw keuze of u, uit meer dan achthonderd referenties, een bepaalde herkomst, cru of streek aanbevelen. Wijnen die steeds een verhaal te vertellen hebben, zowel voor fijnproevers, smulpapen als echte connaisseurs.
Allereerst het vertrouwen dat gelukkige en trouwe klanten schenken. Klanten die Lisa en Nicolas hebben gevolgd toen ze, in februari 2011, beslisten de bekende "Hauts-Pays" (Angre) te verlaten om hun talenten en vaardigheden in het centrum van Bergen tot hun recht te laten komen.
En dan met name het vertrouwen in Lisa, de Chef, die benoemd werd tot "Grande de demain" (Groot talent in wording) en die op geniale wijze talloze smaken verkent en aanbiedt. Zij staat aan de top van de kunst van het tafelen en werkt volgens de twee basisprincipes van deze kunst: de verscheidenheid van marktproducten en hun absolute versheid.
Tot slot het vertrouwen in Nicolas, de keldermeester met zijn zelfzekere kennis en smaak. Hij kan u beter dan wie ook begeleiden in uw keuze of u, uit meer dan achthonderd referenties, een bepaalde herkomst, cru of streek aanbevelen. Wijnen die steeds een verhaal te vertellen hebben, zowel voor fijnproevers, smulpapen als echte connaisseurs.
Meer foto's
Franse keuken
www.lesgribaumonts.be
restaurant@lesgribaumonts.be
Tel : 065 / 75 04 55
Rue d'Havré 95
7000 Bergen
Open:
- 's middags: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
- 's avonds: donderdag, vrijdag, zaterdag
Dinsdag en woensdag voor groepen
onder bepaalde voorwaarden
Gesloten op zondag en maandag
- 's middags: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
- 's avonds: donderdag, vrijdag, zaterdag
Dinsdag en woensdag voor groepen
onder bepaalde voorwaarden
Gesloten op zondag en maandag
www.ladychef.be
Lady Chef 2012
GaultMillau : 16/20
"Le Vif" restaurantgids:
"Fouet d'or 2011-2012 -
Meilleure cuisinière"
(Gouden garde 2011-2012 - beste kokkin)
Cartes Visa et Eurocard
Meer foto's