recherche de restaurant
België » Provincie Namen » 5330 Sart-Bernard » Uppkök (page : 5971)
FR  NL

Uppkök

Congés du 6 au 13 avril 2020
Il est possible que nous ne puissions pas répondre à tous les appels téléphoniques car nous nous occupons de vous dans notre salle ou chez vous lors de nos chefs à domiciles ou cours de cuisine, ce qui explique que nous ne sommes pas toujours au restaurant, nous sommes aussi de temps en temps en déplacement.
Lorsque vous souhaitez nous joindre et que cela semble compliqué, envoyez-nous un mail à info@uppkok.be et nous vous répondrons le plus vite possible.

Merci de votre compréhension.
Jarenlang hebben ze u ontvangen in de "Recto Verso", nu zijn Martin Hubaut en zijn team nieuwe oorden gaan opzoeken, nog steeds op een paar minuten van het centrum van Namen. Zij verwelkomen u voor een nieuwe culinaire ervaring, in een nieuwe sfeer. Het concept is heel natuurlijk, wat men meteen aan de decoratie en de meubels kan zien en wat men ook terugvindt in het bord: gerechten met dagverse producten, met name de biologisch en met dierlijke trekkracht gekweekte groenten.

Ze hebben niets te verbergen: als u binnenkomt ziet u meteen het team aan het werk, terwijl ze koken en de borden dresseren die ze daarna zelf voor de klanten opdienen… Wie kan een gerecht beter presenteren dan de personen die hebben meegewerkt aan het bereiden ervan?

Het restaurant biedt u twee vergaderzalen:

Een kleinere zaal voor vergaderingen in beperkte kring, een andere waar iets grotere groepen kunnen samenkomen.

Beide zalen zijn uitgerust met overheadprojectieschermen.

Uppkök Restaurant in Sart-Bernard Uppkök Restaurant in Sart-Bernard

Meer foto's

Uppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-Bernard
Uppkök

Restaurantwww.uppkok.be

info@uppkok.be

Tel : 081 / 51 20 23
0477 / 59 27 81

Chaussée Nationale 4, 19
5330 Sart-Bernard
Google Maps

Gesloten op dinsdagavond, woensdag,
zaterdagmiddag en zondag

Reservering gewenst


's Middags lunch met hapje,
voorgerecht, hoofdgerecht en
zoete lekkernijen, aan 25 €

Hebt u weinig tijd?
Geef uw bestelling dan door voor u vertrekt en u wordt bediend van zodra u aankomt

Parking

Seminaries
Wifi

Visa, MasterCard, Maestro, Bancontact, maaltijdcheques


Meer foto's

Uppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-BernardUppkök Restaurant in Sart-Bernard
Bovenkant pagina
© 2002-2020 La-Carte.be
Bientôt 20 ans !