
Op de oevers van de Maas, tegenover de rots van Néviau, vindt u op enkele meters van de huurbootjes en aan de overkant van de gekende aardbeikraampjes van Wépion, dit typische framboos- en vanillekleurige landhuis uit de Maasstreek, met haar terras met 40 plaatsen, waar alles een gevoel geeft van traditie, ontspanning en vakantie.
Binnen nodigen de prachtige heldere en pastelkleuren u uit om te genieten van de heerlijke smaken of een verfrissing. En de kers op de taart is het vriendelijke en gedienstige team.
Arnaud Vanden Branden leeft hier zijn talent uit sinds juli 2007, nadat hij de kunst leerde bij de grootste ijsmeesters in het Italiaanse Bologna en er tevens een diploma behaalde.
Wat de versheid en de producten betreft, geldt er maar één regel: de beste producten en seizoenvruchten. Vanille uit Madagaskar, pistache uit Sicilië, berghoning, eerste keuze cacao, huisbereide karamel met gezouten boter en room, de huisbereide ganache en fruitcouli's… en we mogen zeker de fameuze aardbeien uit Wépion niet vergeten, die we gebruiken om ons ambachtelijk ijs te bereiden. Steeds dagvers, net als onze pannenkoeken en Brusselse wafels die op bestelling worden gebakken. In ons ijs zitten er nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen!

Binnen nodigen de prachtige heldere en pastelkleuren u uit om te genieten van de heerlijke smaken of een verfrissing. En de kers op de taart is het vriendelijke en gedienstige team.
Arnaud Vanden Branden leeft hier zijn talent uit sinds juli 2007, nadat hij de kunst leerde bij de grootste ijsmeesters in het Italiaanse Bologna en er tevens een diploma behaalde.
Wat de versheid en de producten betreft, geldt er maar één regel: de beste producten en seizoenvruchten. Vanille uit Madagaskar, pistache uit Sicilië, berghoning, eerste keuze cacao, huisbereide karamel met gezouten boter en room, de huisbereide ganache en fruitcouli's… en we mogen zeker de fameuze aardbeien uit Wépion niet vergeten, die we gebruiken om ons ambachtelijk ijs te bereiden. Steeds dagvers, net als onze pannenkoeken en Brusselse wafels die op bestelling worden gebakken. In ons ijs zitten er nooit kunstmatige smaak- of kleurstoffen!


Meer foto's







Artisan glacier - Petite restauration
www.fleurdelait.be
info@fleurdelait.be
Tel : 081 / 46 05 30
Chaussée de Dinant 910
5100 Wépion

Buiten het seizoen:
van dinsdag tot zondag van 12.00 tot 19.00 uur
In het seizoen:
Maandag enkel afhaalmaaltijden van 13u tot 19u.
Dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 19.00 uur
Weekends in juni, juli en augustus van 12.00 tot 22.00 uur.
Jaarlijks verlof: de laatste drie weken van januari
Lunch 24 €
Dagschotel 16 €
Communie, huwelijksfeesten
Parkeergelegenheid dichtbij
Terras
Wifi Zaal en/of uitrusting voor seminaries
Toegankelijk voor personen
met beperkte mobiliteit
Betalingen aanvaard: kaarten, maaltijdcheques en cash
Honden toegelaten

Vindt ons terug op Facebook
Meer foto's





