
Yves Brichet en zijn echtgenote hebben hun "Table des Champions" gevestigd in een pand dat historisch erg gekend is in Saint-Hubert.
Slagerij "Boucherie et charcuterie Champion", net tegenover de basiliek, is inderdaad al sinds 1885 en meerdere generaties lang een referentie waar je niet omheen kan.
De sfeer is even rustiek als de Ardennen zelf, en nodigt u uit om te proeven van het mooie, lekkere vlees. U kunt zien hoe het op het houtvuur wordt gegrild en met zeer waardige bijgerechten van de Chef wordt opgediend.
Het aanbod verandert naargelang de seizoenen en voor liefhebbers is er ook een keuze aan visschotels.
Even terugkeren tot de authentieke waarden kan ons alleen maar goed doen…

Slagerij "Boucherie et charcuterie Champion", net tegenover de basiliek, is inderdaad al sinds 1885 en meerdere generaties lang een referentie waar je niet omheen kan.
De sfeer is even rustiek als de Ardennen zelf, en nodigt u uit om te proeven van het mooie, lekkere vlees. U kunt zien hoe het op het houtvuur wordt gegrild en met zeer waardige bijgerechten van de Chef wordt opgediend.
Het aanbod verandert naargelang de seizoenen en voor liefhebbers is er ook een keuze aan visschotels.
Even terugkeren tot de authentieke waarden kan ons alleen maar goed doen…


Meer foto's









Specialiteit van op houtvuur gegrild vlees en diverse gerechten met orgaanvlees
Restaurant - Slagerij
www.latabledeschampions.be
info@latabledeschampions.be
Tel : 061 / 61 10 11
Place du Marché 14
6870 Saint-Hubert

Gesloten op maandag, dinsdag
Reservering gewenst
Suggesties
Vegetarisch menu, kindermenu
Chef aan huis
Traiteurdienst
Communie, communie
Openbare parking
WIFI
Visa, MasterCard,
Maestro, Bancontact
Meer foto's







