Liefde op het eerste gezicht! Wat een parcours op enkele maanden tijd! Toen David, die afstudeerde aan de Hotelschool van Namen, zich in 2004 voor eigen rekening vestigde, koesterde hij een fundamentele wens: u ontvangen 'zoals bij u thuis' ('Comme chez vous' in het Frans) en er zelf een groot genoegen uit halen.
Na een opstartperiode van enkele maanden, is hij er onlangs in geslaagd een weddenschap te winnen: zijn restaurant veranderen en hedendaags maken. Het is zeker geslaagd en het resultaat is echt prachtig.
Hij bewaarde de ziel van het gebouw maar dankzij de inrichting en de materialen die hij gebruikte, slaagde hij erin een mooie, strakke en warme ruimte te creëren waar 's avonds een gedempte sfeer heerst.
Nu hij er prat op kan gaan een aantrekkelijk kader te hebben geschapen, kan hij zijn culinaire creativiteit de vrije loop laten gaan. Als jonge Chef kiest hij voor een Franse en exotische keuken op basis van verse producten. Onder zijn specialiteiten vindt u de lamsragout, de gamba's 'à la plancha' of 'à la marseillaise' en tongfilets met fijne groenten.
Na een opstartperiode van enkele maanden, is hij er onlangs in geslaagd een weddenschap te winnen: zijn restaurant veranderen en hedendaags maken. Het is zeker geslaagd en het resultaat is echt prachtig.
Hij bewaarde de ziel van het gebouw maar dankzij de inrichting en de materialen die hij gebruikte, slaagde hij erin een mooie, strakke en warme ruimte te creëren waar 's avonds een gedempte sfeer heerst.
Nu hij er prat op kan gaan een aantrekkelijk kader te hebben geschapen, kan hij zijn culinaire creativiteit de vrije loop laten gaan. Als jonge Chef kiest hij voor een Franse en exotische keuken op basis van verse producten. Onder zijn specialiteiten vindt u de lamsragout, de gamba's 'à la plancha' of 'à la marseillaise' en tongfilets met fijne groenten.
Meer foto's
Restaurant
www.commechezvous.info
contact@commechezvous.info
Tel : 010 / 65 10 06
Rue de la Station 11B
1435 Mont-Saint-Guibert
Open op van 12u tot 14u
en van 19u tot 21u30
Gesloten op woensdag de hele dag en zaterdagmiddag (behalve banketten)
NIEUW!
Stel uw driegangenmenu samen uit onze kaart
(Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert) voor € 38
Lunch 's middags op weekdagen
Dry Aged entrecotes, kom het vlees ontdekken dat in Ierland is gerijpt
Privé-parking achteraan het restaurant (toegang via parking gemeentehuis)
Terras in de zomer
Traiteurdienst
Meer foto's