Les cartes et menus de centaines de restaurants de Belgique  

 
U bent hier : BelgiŽ » Provincie Namen » Mettet » L'Un et L'Autre (page : 4629)

L'Un et L'Autre

Presentatie


Cliquez ici pour la version française


Denis en Luc, een dynamisch, onalledaags duo met een al even bijzonder restaurant, ontvangen jullie in een gemoedelijke sfeer. Op het eerste zicht, lijkt dit kleine landelijke pand geen speciale verrassingen te verbergen, maar schijn bedriegt. Het feit alleen al dat dit restaurant u drie verschillende keukens aanbiedt : de ene Keuken volledig toegewijd aan de gastronomie, een aan de Bistronomie keuken en een aan de gearomatiseerde fondue.

De Gastronomiekaart betrekt u in een originele en verrassende beleving, gecreëerd door een chef die zijn fantasie laat gaan om verbluffende gerechten uit te werken.

De Bistronomiekaart biedt u de mogelijkheid om op een kwalitatieve en prijsvriendelijke manier de klassieke keuken te herontdekken, maar dan wel met een eigentijdse inleg.

De fonduekaart biedt in Fondue Bourguignonne met rode wijn, wit wijn en met Leffe een specialiteit. De fondue océane wordt geserveerd met witte wijn.

Een niet te missen halte voor fijnproevers die op zoek zijn naar net dat tikkeltje fantasie dat gekende gerechten een ander kleurtje geeft.


 

Gastronomie - Bistronomie

Fondues aromatiséesTel : 071 / 72 74 09


E-mail : info@lunetlautre.be
Enkel voor inlichtingen

Website : www.lunetlautre.be


Rue de Prumont, 1
5640 Mettet

Klik hieronder voor het plan


Open 's avonds :
van woensdag tot zaterdag
Open zondagmiddag


Graag reserveren

Parking

Retrouvez-nous sur FacebookBeds and Breakfasts :
"Les chambres d'à côté"


 

   

   

 


Presentatie | Menus en kaarten | Facebook