Op de oevers van de Maas, op slechts vijf minuutjes van Namen, ontvangen Anne-Sophie en Damien Herbay u in hun huis, dat ze volledig hebben gerenoveerd en heringericht met een moderne maar warme stijl.
De Chef heeft zijn vakkundigheid vervolmaakt in verschillende bekende etablissementen, zoals "Les Forges du Pont d'Oye", "La Table des Guilloux" of "L'Air du Temps". Vervolgens nam hij zes jaar lang de teugels zelf in handen in de keuken van de "Moulin de l'Escaille".
Begin 2015 kwam zijn droom uit en opende hij de deuren van zijn eigen restaurant, waar hij u een keuken voorstelt die overeenstemt met zijn imago: een harmonie tussen gastronomie en gezelligheid. A la carte of volgens de menu's, hij zorgt dat u geniet van zijn oprechte en verfijnde gerechten.
De Chef heeft zijn vakkundigheid vervolmaakt in verschillende bekende etablissementen, zoals "Les Forges du Pont d'Oye", "La Table des Guilloux" of "L'Air du Temps". Vervolgens nam hij zes jaar lang de teugels zelf in handen in de keuken van de "Moulin de l'Escaille".
Begin 2015 kwam zijn droom uit en opende hij de deuren van zijn eigen restaurant, waar hij u een keuken voorstelt die overeenstemt met zijn imago: een harmonie tussen gastronomie en gezelligheid. A la carte of volgens de menu's, hij zorgt dat u geniet van zijn oprechte en verfijnde gerechten.
Meer foto's
Restaurant
www.carredherbes.be
info@carredherbes.be
Tel : 081 / 34 48 19
Chaussée de Dinant 780
5100 Wépion
Gesloten op zondagavond,
maandag, dinsdag
Reservering gewenst
Lunch :
voorgerecht en hoofdgerecht 20 €
van woensdag tot zaterdag elke middag
Visa, MasterCard, Maestro
Meer foto's