Les cartes et menus de centaines de restaurants de Belgique  

 
U bent hier : België » Provincie Namen » Namen » Nos Gastronomia (page : 6875)

Nos Gastronomia

Presentatie


Cliquez ici pour la version française


In uw eigen keuken, tijdens een event of rond onze grote gastentafel… Nos Gastronomia kiest voor nabijheid, voor een uitwisseling en delen tussen gastronomieliefhebbers.
Elke gastronomische maaltijd is een improvisatie, naargelang de beschikbare producten, volgens de inspiratie van de Chef en, vooral, volgens de verlangens en gulzige grillen van zijn klanten.

Maar het is ook meer dan een geïmproviseerde gastronomische maaltijd. Het is een gulzig avontuur aan de hand van wat u verlangt, en het ontdekken van ongekende aroma's die in uw keuken sudderen…
Een Chef die naar u luistert, een groep mensen met passie voor gastronomie, en dit alles in een relatie van totaal culinair vertrouwen.

Het is een nieuw concept van gastronomische maaltijden. Het delen van traag gegaarde, gulzige passie. Het uitwerken van menu's, voorgesteld door de Chef volgens zijn eigen smaakparcours.
Een verlangen dat u bekoord in verbazende smaken, in een concept van geïmproviseerde gastronomische maaltijden, één grote tafel met liefhebbers van Escoffier en Bacchus.
 Table d'hôtes

Gastronomische traiteur

Chef aan huisE-mail : info@nos.restaurant

Website : www.nos.restaurant


Tel : 0475 / 41 84 35

Rue du lombard 85
5000 Namur

Klik hieronder voor het plan


Op reservatie en geprogrammeerde
events, zie website

Traiteurdienst

Openbare parking

Visa, MasterCard, Maestro, Bancontact


 

   


Presentatie | Menus en kaarten