Sinds zijn kindsbeen af, heeft Pascal Pirlot een bepaald doel : uitstekend te zijn en elke dag het beste van zichzelf geven.
Een avontuur die al meer dan 20 jaar duurt ... Zo een gloeiend en vastbesloten kunstenaar, de zogenoemde "workaholic" maakt u delen de liefde van zijn ambacht.
Het is een gezuiverde, verzorgde en smaakvolle keuken dat u deze echte beroemde gastronoom voorstelt. De lezers van het Franstalige nieuwsmagazine "Le Vif L'Express" hebben hem de trofee voor de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de regio Wallonië-Brussel. Deze zorg voor kwaliteit verlengt zich in de zaal. In een volledig vernieuwde en gemoderniseerde versiering bestaat er een enthousiaste en bekoorlijke sfeer.
Deze huidige inrichting zal zeker en vast een verrassing zijn voor allen… De bevriezen chocolade van de muren trouwen uitstekend met de ontstoken roon, de favoriete kleur van de Chef. Een prestigieuze restaurant voor een bijzonder moment...
Tendrement, Sandrillon...
Een avontuur die al meer dan 20 jaar duurt ... Zo een gloeiend en vastbesloten kunstenaar, de zogenoemde "workaholic" maakt u delen de liefde van zijn ambacht.
Het is een gezuiverde, verzorgde en smaakvolle keuken dat u deze echte beroemde gastronoom voorstelt. De lezers van het Franstalige nieuwsmagazine "Le Vif L'Express" hebben hem de trofee voor de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de regio Wallonië-Brussel. Deze zorg voor kwaliteit verlengt zich in de zaal. In een volledig vernieuwde en gemoderniseerde versiering bestaat er een enthousiaste en bekoorlijke sfeer.
Deze huidige inrichting zal zeker en vast een verrassing zijn voor allen… De bevriezen chocolade van de muren trouwen uitstekend met de ontstoken roon, de favoriete kleur van de Chef. Een prestigieuze restaurant voor een bijzonder moment...
Tendrement, Sandrillon...
Meer foto's
Restaurant gastronomique
Reservatie
www.lapetitefugue.be
lapetitefugue@yahoo.fr
Tel : 081 / 23 13 20
Place Chanoine Descamps 5
5000 Namen
Open van 12u tot 14u en van 19u tot 22u
Tuin en zomerterras tot 60 personen,
seminaars, banketten 4x25 personen
Lunch 19€, alleen ’s middag
van maandag tot zaterdag
Meer foto's