Rue St-Paul nummer 23 is een adres in het hart
van Luik dat sinds 1968 zeer bekend is voor
Luikenaars en een aantal bekende sportlui.
In dat jaar kon Amédéo Candeloro, een ambitieuze
man met een elegante Mastroiani-stijl en een
toonbeeld van hoffelijkheid, zijn droom waarmaken,
namelijk eigenaar zijn van zijn eigen restaurant:
"L'Adriatique".
Na een aantal woelige partnerschappen is
de naam ondertussen veranderd, maar Amédéo
is er nog altijd. Met zijn professionele en welwillend
fonkelende blik waakt hij nog steeds over de kleinste
details om zeker te zijn dat u goed wordt onthaald
en dat uw welzijn en tevredenheid gewaarborgd zijn.
|
Maakt u geen zorgen over de pasta die u als begeleiding hebt
gekozen en laat uw blik dwalen over een aantal niet te versmaden
specialiteiten op de kaart, zoals de "Osso Bucco", de
visgrill, de "Capellini" met in olie gebakken scampi's
of de "Kalfssnede op de wijze van de Val d'Aosta", schotels
die volledig tot hun recht komen als ze verrijkt worden door een
goddelijke fles wijn uit Lombardije, Piemonte of Toscane.
|
|
|
Fijne Italiaanse keuken
|
Didier DAKSKOBLER |
Website : www.lamainalapate.be
E-mail : lamainalapate@skynet.be
Rue Saint-Paul 23
4000 Liège
Klik hieronder voor het plan
Open 7 dagen op 7, van 11u30 tot 14u30
en van 18u tot 22u30
Vrijdag en zaterdag tot 23u30
3 parkings in de buurt
Airconditioning
Terras bij mooi weer
Prachtige banketzaal op de verdieping
Alle dagen lunch, ook in het weekend,
vanaf 11 €
Om de twee weken nieuwe suggesties
Alle schotels kunnen
worden meegenomen
Retrouvez-nous
sur Facebook
|
|