recherche de restaurant
Belgique » Province de Liège » 4000 Liège » La Main à la Pâte (page : 2872)
FR  NL

La Main à la Pâte


 


Rue St-Paul nummer 23 is een adres in het hart
van Luik dat sinds 1968 zeer bekend is voor
Luikenaars en een aantal bekende sportlui.
In dat jaar kon Amédéo Candeloro, een ambitieuze
man met een elegante Mastroiani-stijl en een
toonbeeld van hoffelijkheid, zijn droom waarmaken,
namelijk eigenaar zijn van zijn eigen restaurant:
"L'Adriatique".

Na een aantal woelige partnerschappen is
de naam ondertussen veranderd, maar Amédéo
is er nog altijd. Met zijn professionele en welwillend
fonkelende blik waakt hij nog steeds over de kleinste
details om zeker te zijn dat u goed wordt onthaald
en dat uw welzijn en tevredenheid gewaarborgd zijn.


Maakt u geen zorgen over de pasta die u als begeleiding hebt gekozen en laat uw blik dwalen over een aantal niet te versmaden specialiteiten op de kaart, zoals de "Osso Bucco", de visgrill, de "Capellini" met in olie gebakken scampi's of de "Kalfssnede op de wijze van de Val d'Aosta", schotels die volledig tot hun recht komen als ze verrijkt worden door een goddelijke fles wijn uit Lombardije, Piemonte of Toscane.

 


Fijne Italiaanse keuken

Didier DAKSKOBLER


Tel : 04 / 222 13 40
Fax : 04 / 222 42 68

Website : www.lamainalapate.be

E-mail : lamainalapate@skynet.be



Rue Saint-Paul 23
4000 Liège

Klik hieronder voor het plan

Open 7 dagen op 7, van 11u30 tot 14u30
en van 18u tot 22u30

Vrijdag en zaterdag tot 23u30



3 parkings in de buurt

Airconditioning

Terras bij mooi weer
Prachtige banketzaal op de verdieping


Alle dagen lunch, ook in het weekend,
vanaf 11 €

Om de twee weken nieuwe suggesties
Alle schotels kunnen
worden meegenomen



Retrouvez-nous sur Facebook

 

   


 

 

 

 





Haut de la page
© 2002-2024 La-Carte.be
Depuis 2002 !